zondag 30 maart 2014

Diefstal fietsen

Vier fietsen verwisselden onlangs onvrijwillig van bezitter. 

Op  maandag 17 maart 2014 tussen 20.00 en 21.00 uur  werd een zilverkleurige Gazelle-Orange damesfiets weggenomen. Deze fiets, die achterop voorzien was van een donkerkleurige kinderstoel, verdween vanaf het plein bij de Hangar ter hoogte van de bibliotheek. De fiets was afgesloten. Bijgevoegd is een foto van de weggenomen fiets.



In de daarop volgende nacht verdween er uit de voortuin van een woning aan Grasplant een zwarte Sparta Amazone  herenfiets. Ook deze fiets was afgesloten.   

Op donderdag 20 maart 2014 tussen 21.30 en 24.00 uur werd, eveneens vanaf het plein bij de Hangar , een rode Batavus Damesfiets weggenomen. De fiets was met twee sloten afgesloten maar dit voorkwam de diefstal dus niet.

En zaterdagmiddag 22 maart 2014 verdween een beige Peugeot damesfiets uit een berging van een appartement aan Graskant. De deur van de berging werd geforceerd en het  kettingslot van de fiets werd doorgeknipt.

 Wilt U reageren op dit bericht, mail ons dan: https://www.politie.nl/wijkagenten/09/dick-de-heus.html https://www.politie.nl/wijkagenten/09/viola-bliek.html