woensdag 21 oktober 2015

Fietsen gestolen

Op vrijdag 18 september 2015 omstreeks 14.50 uur nam een man bij het Korein Kinderplein aan Meerbos een damesfiets weg en verdween daarmede in de richting van Zandkasteel. De fiets betrof een Popal transportfiets, met een kinderstoeltje achterop. De dief had blond haar, was brildragend en heeft een lengte van ca 1.78 meter. Hij droeg een spijkerbroek, ruitjes blouse en sportschoenen. Een politie-eenheid heeft nog naar de man uitgekeken, maar hem niet meer aangetroffen. Later op de dag vond de eigenaresse van de fiets deze bij toeval terug bij McDonalds aan de Noord Brabantlaan.

Op dinsdag 15 september 2015 tussen 19.00 en 23.0 uur werd vanaf Waterfront een elektrische fiets weggenomen. De fiets, die voor de woning van de eigenaar stond, was afgesloten en is van het merk Trek-Navigator. De kleur is zilver/grijs. Op de fiets zat een zwarte fietstas.


Tussen vrijdag 25- en zondag 27 september 2015 werd uit de fietsenkelder onder een appartement aan de Grasbaan een grijze Batavus sportfiets gestolen. Hoe de fiets uit de afgesloten berging kon worden weggenomen is niet bekend.

Wilt U reageren op dit bericht, dan kunt U het contactformulier invullen bij onderstaande link;

of   https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten/09/dick-de-heus.html?geoquery=+5658BE&distance=2.0