woensdag 21 oktober 2015

Poging zakkenrollen op het winkelcentrum Meerhoven

Op vrijdag 2 oktober 2015 omstreeks 16.30 uur hebben een jongen en een meisje van rond de 18 a 20 jaar oud getracht, een bejaarde man  te beroven van zijn portemonnee.  Het slachtoffer had van te voren de Lidl en Jumbo in het winkelcentrum Meerhoven bezocht. Toen hij in zijn scootmobiel op weg naar huis was, werd hij in het winkelcentrum aangeroepen door een hem onbekende jongeman.  Terwijl de jongeman de bejaarde vervolgens met een vraag over de weg naar Korein Kinderplein aan de praat hield, kwam er aan de andere kant een meisje bij de scootmobiel staan en deze trachtte de portemonnee uit de jaszak van de bejaarde man te pakken. Doordat zijn jaszak met een ritssluiting gesloten was, gelukte dat niet direct, en kon de man op zijn scootmobiel snel wegrijden.
Het signalement van de  mannelijke dader:  licht getint uiterlijk, slank/normaal postuur en ongeveer 1.75 mtr groot. Hij had  zwart krullend half lang haar. Hij droeg een zwart nauwsluitend fleecejack met een streep over de mouw.
Het meisje  was eveneens licht getint en ongeveer 1.65 meter groot. Zij had een slank postuur en  sluik afhangend geblondeerd haar tot op de schouders. Zij droeg een witte wollige/harige jas.

Wilt U reageren op dit bericht, dan kunt U het contactformulier invullen bij onderstaande link;

of   https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten/09/dick-de-heus.html?geoquery=+5658BE&distance=2.0